Cum promovează Republica Moldova vaccinarea: „Nu trebuie să-ţi faci griji: aici se află cel mai mare cimitir din Europa“ | VIDEO

Cum promovează Republica Moldova vaccinarea: „Nu trebuie să-ţi faci griji: aici se află cel mai mare cimitir din Europa“ | VIDEO

Imagine din videoclipul de promovare a vaccinării

Republica Moldova a ales să facă o campanie inedită pentru a-i determina pe oameni să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

În videoclipul de promovare a vaccinării, un medic anunţă că 7.000 de moldoveni au murit de COVID. „Tulpinile noi sunt mult mai agresive şi mai contagioase. Dar tu nu trebuie să-ţi faci griji“. Apoi, apar imagini dintr-un cimitir unde groparul sapă un mormânt adânc. „Aici se află cel mai mare cimitir din Europa. Aici îs destule locuri“, le transmite el celor care nu s-au vaccinat şi care ignoră pericolul pe care l-a adus noul coronavirus.

Clipul de promovare continuă în aceeaşi notă. 
 
În prezent,  în Republica Moldova sunt prezente vaccinurile: AstraZeneca, Pfizer,  Janssen, Sinovac şi Sinopharm, populaţia având posibilitate să aleagă ce vaccin îşi doreşte pentru administrare, gratuit, la medicul de familie sau în oricare Centru de vaccinare din ţară.
   

Conform ultimei raportări din Republica Moldova, la 7  noiembrie au fost raportate 447 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Din numărul total de cazuri, 4 cazuri asociate cu contact în afara ţării:  2-Franţa, 1-Rusia, 1-Ucraina. Numărul total de teste efectuate – 3934, dintre care 1852 teste rapide.

Bilanţul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova noastră a ajuns la 345.964.
 

În total, în Republica Moldova sunt internate 1.950 persoane confirmate cu infecţia COVID-19, dintre care 189 în stare extrem de gravă şi 10 pacienţi sunt supuşi ventilării mecanice.
Alte 897 persoane au fost vindecate. În total, 324.893 persoane au fost tratate de COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările