Apel umanitar: Vlăduţ, depistat cu neuroblastom şi alte două tumori la plămâni, are nevoie de ajutor, pentru operaţie şi tratament în Israel UPDATE

Apel umanitar: Vlăduţ, depistat cu neuroblastom şi alte două tumori la plămâni, are nevoie de ajutor, pentru operaţie şi tratament în Israel UPDATE

FOTO Facebook

Fiul colegei noastre Eli (Ranetescu) Circiu are nevoie de ajutorul nostru. Vlăduţ, în vârstă de doar 6 ani, a fost diagnosticat recent cu neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni şi are nevoie de operaţie şi tratament de urgenţă.

 
UPDATE Familia lui Vlăduţ vă mulţumeşte pentru toată implicarea. Cu ajutorul vostru s-au strâns banii pentru depunerea garanţiei şi în scurt timp Vlăduţ va pleca la clinica din Israel, pentru investigaţii.
De asemenea, începând de marţi, 11 decembrie, este activ şi numărul de SMS la care se pot face donaţii. Puteţi trimite SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donatie de 2 euro.
Lupta abia acum începe, tratamentul este unul de durată, iar familia lui Vlăduţ are nevoie în continuare de sprijin financiar pentru a putea acoperi costurile operaţiei şi tratamentului ulterior.
 

 

Pentru operaţie şi tratament el trebuie urgent să ajungă la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din Israel.
 
După ce au analizat dosarul lui Vlăduţ, oficialii spitalului din Israel au decis să îl accepte pentru operaţie şi tratament. Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari.
 
Pentru a-l accepta pe Vlăduţ şi pentru a putea începe tratamentul, familia trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari.
 
Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgenţă în Israel, iar părinţii nu pot acoperi singuri costurile spitalizării.
 
Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:
 
RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit
 
EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit
 
BACXROBU - codn SWIFT
 
Titular: Circiu Elisabeta Paula
 
Fiecare donaţie contează, fiecare share poate să-l facă pe Vlăduţ să trăiască alături de familie şi de oamenii care îl iubesc.
 

 

 

citeste totul despre: