Vlad Voiculescu a anunţat că va candida la Primăria Capitalei în 2020. Cioloş a lansat azi şi noul partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii în Cabinetul lui Dacian Cioloş şi unul dintre membrii fondatori ai noului partid Mişcarea România Împreună, a anunţat, vineri, că va candida la alegerile locale din 2020, mai exact la funcţia de primar al Municipiului Bucureşti.

Fostul ministru tehnocrat, Vlad Voiculescu, a anunţat vineri că va candida la alegerile locale din 2020, în cursa pentru Primăria Capitalei.

“Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, i-a răspuns Vlad Voiculescu lui Răzvan Exarhu în emisiunea „Morning Glory”.

Vlad Voiculescu a anunţat vineri şi apariţia noului partid pe care l-a fondat alături de Dacian Cioloş, Dragoş Pîslaru, Anca Dragu şi Valeriu Nicolae, partid ce se numeşte Mişcarea România Împreună.

Fostul ministru al Sănătăţii, 35 de ani, a iniţiat ”reţeaua citostaticelor”, alcătuită din voluntari care timp de mai mulţi ani au transportat în România, fără să solicite niciun beneficiu material, medicamente esenţiale în tratamentul cancerului, care nu se găseau deloc în spitalele şi farmaciile româneşti.

Vlad Voiculescu este implicat în mai multe proiecte sociale în special în domeniul sănătăţii. El este iniţiatorul MagiCAMP şi a fost vicepreşedinte şi trezorier al European Cancer Patient Coalition.

La Viena a locuit timp de 14 ani unde a absolvit cursurile de licenţă şi master ale Vienna University of Economics and Business Administration şi a acumulat o experienţă de peste 10 ani în domeniul financiar. Ultima poziţie deţinută înaintea numirii la Finanţe a fost de vicepreşedinte în cadrul Diviziei de Finanţări de Infrastructură a Erste Group Bank AG.
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite