VIDEO Continuă mizeriile de campanie. Ilie Năstase îşi aruncă cafeaua peste un cort cu faţa lui Băsescu. Reacţia PMP: Un mare golan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase, candidat pe listele UNPR la europarlamentare, a fost filmat în timp ce îşi aruncă nervos paharul de cafea peste un cort în care apare fostul preşedinte, Traian Băsescu.

Filmarea a fost publicată de Cristian Petrescu, preşedintele filialei PMP Bucureşti, care l-a atacat pe Năstase spunând despre acesta că „nu este un simplu golan. Este un golan, general al armatei române”. Petrescu a subliniat şi că va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) şi îi cere UNPR să se delimiteze de năstase.

„Nu, nu este un simplu golan. Este un GOLAN, general al armatei române şi candidat la alegerile europarlamentare! Poţi să ai opinii contrare, să crezi în altceva, chiar să desconsideri oameni. Dar cu decenţă, cu un minim bun simţ şi mai ales cu respectarea legii. PMP Bucureşti va sesiza astăzi Autoritatea Electorală Permanentă şi cere UNPR să se delimiteze de gestul de mahala al acestui posibil model pentru români, care a ales sa ajungă un mare GOLAN”, a scris Cristian Petrescu pe Facebook.

VIDEO Facebook / Cristian Petrescu

Vinerea trecută, social-democraţii din Craiova au distribuit pe Facebook fotografii cu aparenţi susţinători ai PNL, cu scopul de a-i discredita pe liberali. Totuşi, un om al străzii mărturiseşte că a primit trei lei, alături de un steag şi un balon cu însemnele PNL pentru a se lăsa fotografiat de către pesedişti.

CITEŞTE ŞI:

Ilie Năstase, reacţie virulentă după ce a fost făcut „golan“: Fostul jucător de tenis îl distruge pe Traian Băsescu

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite