VIDEO Codrin Ştefănescu, dat afară din platoul emisiunii „Actualitatea românească”, de la B1 TV

VIDEO Codrin
Ştefănescu, dat afară din platoul emisiunii „Actualitatea românească”, de la B1
TV

Codrin Ştefănescu (stânga), secretar general-adjunct al PSD

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a fost invitat, luni seară, să părăsească platoul emisiunii „Actualitatea românească” de la B1 TV, moderată de Sorina Matei, după reprezentantul social-democraţilor în repetate rânduri i-a întrerupt pe ceilalţi invitaţi, a criticat modul de desfăşurare a emisiunii şi subiectele discutate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul unei discuţii în care se vorbea despre cui a aparţinut decizia ca armata să tragă în români în acele zile, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu a avut un ton şi argumente care la un moment dat au enervat-o pe jurnalista Andreea Pora, care a afirmat că se gândeşte să părăsească emisiunea, date fiind condiţiile.

„Eu vreau să spun foarte clar, dacă nu se încetează cu răgetele, eu am şi altceva de făcut”, a spus jurnalista invitată în emisiunea de la B1 TV.

Moderatoarea Sorina Matei a intervenit şi l-a avertizat pe Ştefănescu că, dacă nu încetează, va fi nevoit să părăsească studioul. Reprezentantul social-democraţilor şi-a menţinut tonul, a întrerupt constant interlocutorii săi şi le-a criticat părerile.

Totodată, Ştefănescu a fost nemulţumit de cursul conversaţiei în momentul în care Andreea Pora a adus în discuţie şi alegerile din 16 noiembrie.

Anterior, social-democratul a afirmat despre Andreea Pora că este „acră în permanenţă”.

Moderatoarea l-a rugat pe Codrin Ştefănescu să iasă din platou după ce Andreea Pora a părut pregătită să părăsească emisiunea. Chiar înainte de pauza publicitară, Ştefănescu s-a conformat ultimele sale cuvinte înainte de plecarea din studio fiind:„Stimaţi români, asta e emisiunea de la B1”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările