Victor Ponta şi Daniel Constantin au primit personalitate juridică pentru partidul Pro România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Constantin la lansarea partidului Pro România. Foto: Inquam Photos
Daniel Constantin la lansarea partidului Pro România. Foto: Inquam Photos

Pro România, partidul înfiinţat de fostul lider al PSD, Victor Ponta şi de fostul preşedinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, a primit marţi personalitate juridică. Daniel Constantin a precizat că Pro România reprezintă un nou început şi că de la lansarea partidului în luna mai şi până în prezent, „au fost puse numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă şi nu să construiască”.

Pro România, partidul înfiinţat de Victor Ponta şi de Daniel Constantin, a primit astăzi personalitate juridică.

”Un nou început! Pro România a primit astăzi personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansa celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcană timpului. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acesta perioadă, alegând să plece din zonă de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de Facebook.

El menţionează că împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vor participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major, şi anume alegerile europarlamentare din 2019.

În aceeaşi zi, Victor Ponta a publicat pe Facebook un bilanţ al activităţii sale de membru şi preşedinte PSD, criticând situaţia în care a ajuns acum partidul.

"În 2018, PSD are un lider care nu se va legitima niciodată printr-o competiţie corectă şi deschisă că cea de la Congresul din 2010, ci prin aranjamente de culise şi prin cumpărarea sprijinului. Îmi pare rău că PSD nu se mai comportă ca un partid de stânga modern, ci a fost întors cu forţa la ideile lui Vadim Tudor din anii '90 - şi mai nou are un lider care îşi face un model din Viktor Orban. Îmi pare rău să văd că de peste un an PSD are cea mai haotică şi incompetentă guvernare din istoria sa. Îmi pare rău să văd cum un grup de oameni paraşutaţi din alte partide au confiscat PSD şi îl folosesc doar pentru puterea personală, bani şi pentru protecţie în faţa legii!", a scris Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite