Vasile Blaga: „Dacă cerinţa exprimată la referendum este îndeplinită, demisionăm mâine dimineaţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga se arată dispus ă părăsească Parlamentul FOTO:ADEVARUL
Vasile Blaga se arată dispus ă părăsească Parlamentul FOTO:ADEVARUL

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga,susţine că parlamentarii PDL ar fi dispuşi să demisioneze România va avea un parlament unicameral şi 300 de parlamentari.

Preşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Târgu-Jiu, că parlamentarii PDL ar fi dispuşi să demisioneze dacă vor fi îndeplinite cerinţele alegătorilor de la referendum, respectiv un parlament unicameral şi 300 de parlamentari.
'Partidul Democrat Liberal nu îşi schimbă poziţia de la un sezon la altul, azi e la putere, mâine este în opoziţie. Dacă cerinţa românilor exprimată la referendum-parlament unicameral şi 300 de parlamentari, este îndeplinită, demisionăm mâine dimineaţă', a spus Vasile Blaga întrebat ce vor face parlamentarii democrat-liberali ca urmare a celor declarate de preşedintele României, Traian Băsescu, care a spus că demisionează dacă tot Parlamentul va face acelaşi lucru.
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a participat, vineri, la Târgu-Jiu, alături de prim-vicepreşedintele PDL, Mihai Stănişoară, şi de secretarul general Gheorghe Flutur, la şedinţa Colegiului Judeţean al PDL Gorj.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite