Vacaroiu se lauda cu Bugetul si cu condamnarea atentatelor din SUA

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a prezentat plenului Camerei pe care o conduce un bilant al sesiunii parlamentare ce se incheie astazi. Intre septembrie si decembrie 2001, senatorii au

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a prezentat plenului Camerei pe care o conduce un bilant al sesiunii parlamentare ce se incheie astazi. Intre septembrie si decembrie 2001, senatorii au dezbatut si adoptat 474 de proiecte de lege si propuneri legislative, adresand Executivului 139 de intrebari si 105 interpelari. Cea mai mare "lovitura" data de Senat in acest sezon a fost adoptarea bugetului pe anul viitor, ceea ce constituie o premiera postrevolutionara. De asemenea, in prezentarea sa ampla, structurata pe domenii de legiferare, Nicolae Vacaroiu a tinut sa sublinieze, la capitolul "aparare si siguranta nationala", "solidarizarea Senatului Romaniei cu condamnarea actelor teroriste savarsite impotriva SUA, in septembrie 2001".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările