Traian Băsescu nu va merge la sindrofia organizată de Tăriceanu: Este un bâlci

Traian Băsescu nu va merge la sindrofia organizată de Tăriceanu: Este un bâlci

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că nu va merge la şedinţa solemnă a Senatului organizată cu prilejul Zilei Naţionale, afirmând că ceremonia este „un bâlci“ şi că singura recepţie oficială este cea organizată de preşedintele României.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu mă duc. Este un bâlci. Nu există decât o recepţie oficială, cea dată de preşedintele României, dacă o dă", a spus Traian Băsescu, marţi, întrebat de jurnalişti dacă va da curs invitaţiei preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, de a participa la şedinţa solemnă a Senatului de miercuri, organizată cu prilejul zilei de 1 Decembrie.

Senatul va organiza, miercuri, o şedinţă solemnă cu ocazia zile de 1 Decembrie, la care au fost invitaţi să participe preşedintele Klaus Iohannis, foşti preşedinţi ai României şi membrii Guvernului.

La şedinţa solemnă ar urma să ia cuvântul membrii grupurilor parlamentare, dar şi preşedintele Klaus Iohannis, dacă va da curs invitaţiei făcute de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: