Surse. Orban cere încetarea disputelor din partid. „Dacă e ceva de rezolvat, îmi zici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTo Facebook Orban
Ludovic Orban FOTo Facebook Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut primarului Sectorului 6, Ciprian Ciucu, să înceteze cu reproşurile publice la adresa lui Nicuşor Dan, susţin surse politice din PNL pentru „Adevărul”.

„Nu-i mai aduce reproşuri lui Nicuşor Dan în public. Dacă e ceva de rezolvat, îmi zici”, i-a transmis liderul PNL primarului Sectorului 6. 

Ciprian Ciucu i-a criticat luni pe angajaţii Primăriei Bucureşti, condusă de Nicuşor Dan, pentru că au amplasat defectuos un panou în sectorul pe care îl conduce. El a scris într-o postare pe Facebook că panoul instalat de Primăria Bucureşti a fost amplasat direct pe trotuarul care tocmai fusese asfaltat

De asemenea, Ludovic Orban le-a cerut colegilor liberali din Guvern să încerce să-şi îmbunătăţească comunicarea şi să evite intrarea în dispute publice. De altfel, mai mulţi miniştri liberali sunt nemulţumiţi de colaborarea cu Claudiu Năsui, Cristian Ghinea şi Vlad Voiculescu. 

În şedinţa PNL de luni au fost validate candidaturile propunerilor de prefecţi, votul fiind aproape unanim. Singura voce critică a fost Robert Sighiartău, cel care a întrebat de ce nu a existat o mai mare negociere pentru a obţine şi prefectul de Cluj. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite