SONDAJ AVANGARDE Românii au doar cu un procent mai multă încredere în Ponta decât în Gabriel Oprea

SONDAJ AVANGARDE Românii au doar cu un procent mai multă încredere în Ponta decât în Gabriel Oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea îl prinde din urmă pe premierul Victor Ponta FOTO  Mediafax

Cel mai recent sondaj AVANGARDE arată că preşedintele Klaus Iohannis  a ajuns la o cotă de încredere de 61%, în condiţiile în care, în luna iunie, 73% dintre români susţineau că au încredere în şeful statului. Potrivit aceluiaşi sondaj, 38% spun că au încredere în premierul Victor Ponta, iar 37 de procente l-au indicat pe vicepremierul Gabriel Oprea drept un politician de încredere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, sondajul arată şi că vicepremierul Gabriel Oprea se află doar la un procent distanţă de premierul Victor Ponta, preşedintele UNPR având un grad de încredere de 37%.Următorul politician în topul încrederii este Liviu Dragnea, indicat de 36% din respondenţi, iar la  mare distanţă de cei doi se află fostul preşedinte Traian Băsescu, cu 21% încredere. În urma lui,  copreşedintele PNL Alina Gorghiu a fost indicată drept un politician de încredere de către 20% din respondenţi.

Pe ultimul loc se află Elena Udrea, cotată cu opt procente ca nivel de încredere.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 15-23 august, pe un eşantion de 800 de persoane şi are o marjă de eroare de +/- 3, 46%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: