Alina Gorghiu, publicitate la ceaiuri de slăbit. Poziţia senatoarei: „Voi promova oricând, gratuit, orice afacere românească”. Ce spune Legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu FOTO Captură / Instagram
Alina Gorghiu FOTO Captură / Instagram

Senatoarea Alina Gorghiu a postat pe Instagram mai multe imagini, alături de un mesaj în care laudă ceaiurile pentru slăbit ale unei companii, folosind astfel atenţia oferită de funcţia publică din Parlament pentru a promova produsele.

În mesajul său postat pe Instagram, Gorghiu a mulţumit companiei pentru produsele primite, completând că acestea „sunt cele mai naturale”.

Senatoarea a lăudat fondatoarea companiei de produse pentru slăbit şi a transmis că le va folosit cu încredere. „Iar ea e din Timişoara, o femeie care a investit într-o afacere care creşte frumos! Bravo! Le voi folosi cu încredere”, a mai transmis Gorghiu în postarea sa de pe Instagram.

Alina Gorghiu: „Am postat pe Instagram şi o voi face cu orice fel de business românesc al unor întreprinzători tineri”

„Oricând voi promova cu mare plăcere, gratuit, orice afacere românească, a unui întreprinzător tânăr, mai ales dacă este femeie şi cu atât mai mult dacă este din Timişoara, eu fiind senator acolo, fiind nu doar obligată, ci şi mândră să dau o mână de ajutor, astfel încât să se afle că acest business este făcut de un întreprinzător tânăr, femeie, din Timiş”, a declarat ulterior Alina Gorghiu pentru „Adevărul”. 

Senatoarea a completat: „reclama presupune în general să iei bani şi nu vreau să accept genul ăsta de fake-news, dar da, cu mare drag, am postat pe Instagram şi o voi face cu orice fel de business românesc al unor întreprinzători tineri şi îi mulţumesc doamnei că se ocupă să dezvolte prin businessul ei economia românească”.

Ce spune Statutul senatorilor şi deputaţilor 

Potrivit articolului 18, privind interdicţia publicitară din Legea nr. 96 din 21 aprilie 2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, „este interzisă folosirea numelui însoţit de calitatea de deputat sau de senator în orice acţiune publicitară privitoare la orice societate reglementată de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, financiară ori industrială sau altele asemenea cu scop lucrativ”. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Alina Gorghiu (@alinagorghiu)
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite