Andrei Caramitru, reacţie controversată la adresa protestatarilor: „Analfabeţi funcţionali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Andrei Caramitru
FOTO: Facebook/ Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier al preşedintelui USR Dan Barna, a a avut o reacţie controversată la adresa protestatarilor care au ieşit în stradă luni seară pentru a milita împotriva restricţiilor. Caramitru îi numeşte analfabeţi şi susţine că aceştia se vor îmbolnăvi de coronavirus, neavând unde să fie trataţi.

Andrei Caramitru a afirmat că mulţi dintre cei care au protestat zilele trecute sunt săraci „vai de capul lor” şi locuiesc cu părinţii, pentru că nu ar avea bani de chirie.

„Ăştia analfabeţi funcţionali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama şi cu tata că de unde bani de chirie. Mama şi tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. 

Şi peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a scris Caramitru pe Facebook.

Reprezentanţii Jandarmeriei au relatat marţi cum s-au desfăşurat violenţele de luni noaptea din Capitală, spunând că au fost identificate 188 de persoane implicate în incidente, iar 12 jandarmi au fost răniţi, trei ajungând la spital. Poliţia Capitalei a declanşat cercetări pentru ultraj, dar şi pentru tulburarea ordinii publice, distrugere, distrugere prin incendiere. Vorbim despre vitrine, tonomate de alimente, mobilier stradal, staţii de autobuz, geamuri ale mijloacelor de transport. Au fost date 222 de amenzi în valoare de peste 200 de mii de lei, opt fiind acordate organizatorilor. 

    

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite