PSD: În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi

PSD: În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi

Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos / George Călin

Social-democraţiiîl acuză pe liderul USR Dacian Cioloş că îi ia apărarea unui „bătăuş de duzină recidivist” şi de „contorsionare” a moralei şi a legii. Replica social-democraţilor vine în contextul în care liderul USR i-a criticat pe social-democraţi şi actuala coaliţie de guvernare pentru nominalizarea lui Marian Neacşu pentru funcţia de Secretar General al Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român”, acuză social-democraţii pe Facebook. 
 
„>>Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste<<”. Asta spunea acest contorsionist al moralei şi legii despre un bătăuş de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri. Pentru dl. Cioloş însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-şi atinge scopurile meschine şi pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăşi şomeri, după plecarea de la guvernare”, arată social-democraţii. 
    
„Lozincile expirate nu ţin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloş! Aţi fost la guvernare un an şi n-aţi făcut nimic din ce aţi promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-aţi bătut joc de români, de sănătatea şi viaţa lor! Băgaţi capul în pământ şi tăceţi! Aşa e cel mai cinstit”, mai transmit Social-democraţii. 
 

 

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările