Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, numit consilier onorific al premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Photo Octav Ganea
Photo Octav Ganea

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a fost numit consilier onorific al premierului. Acesta a făcut anunţul pe contul său oficial de Facebook.

Sebastian Burduja a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care anunţă că a fost numit consilier onorific al premierului Nicolae Ciucă. 

Acesta afirmă că misiunea sa principală va fi susţinerea eforturilor guvernamentale de atragere a investiţiilor străine strategice, dar şi de promovare a investiţiilor româneşti în străinătate. 

"Sunt onorat să vă anunţ că astăzi am fost numit consilier onorific al Prim-Ministrului României, domnul Nicolae Ciucă. Este o provocare pe care am acceptat-o cu responsabilitate, misiunea mea principală fiind susţinerea eforturilor guvernamentale de atragere a investiţiilor străine strategice şi de promovare a investiţiilor româneşti în străinătate, alături de identificarea soluţiilor optime pentru provocările economice complexe cu care ne confruntăm.", a scris Burduja pe contul său de Facebook. 

Sebastian Burduja a mai adăugat şi că orice criză este o oportunitate, iar România se află într-un context favorabil dar trebuie să acţioneze rapid pentru a atrage investitori care aduc o înaltă valoare adăugată economiei.

"Orice criză este o oportunitate, iar România este într-un context favorabil şi trebuie să acţioneze rapid în competiţia regională pentru capital şi resurse umane. Trebuie să devenim destinaţia pe care o aleg investitorii care aduc o înaltă valoare adăugată economiei, aşa cum trebuie să devenim ţara care îşi susţine prin toate căile disponibile companiile autohtone care doresc să cucerească alte pieţe. Decuplarea Vestului de investiţiile din Asia şi creşterea rezilienţei economiei europene, împreună cu viitorul efort de reconstrucţie a Ucrainei înseamnă tot atâtea şanse pentru dezvoltarea României.", a mai scris Burduja pe contul său de Facebook.

Burduja vine şi cu soluţie pentru atragerea investitorilor. Acesta consideră necesară implementarea unei agenţii naţionale de promovare a investiţiilor.

"În acest sens, un instrument esenţial este o agenţie naţională de promovare a investiţiilor, construită după cele mai bune practici regionale şi globale. I-am prezentat Premierului acest model, iar sprijinul său deplin a însemnat preluarea acestei iniţiative în coordonare şi cooptarea mea în echipă pentru a sprijini operaţionalizarea acestui proiect." afirmă Burduja.

Preşedintele PNL Sector 1 este convins că demersul său va avea succes şi va ajuta la atragerea unor investiţii majore, noi locuri de muncă bine plătite şi valoare adăugată în economie. La finalul mesajului, Burduja evidenţiază faptul că va pune în slujba ţării toate valorile dobândite de-a lungul formării sale profesionale. 

"Sunt convins că succesul acestui demers va însemna investiţii majore, locuri de muncă mai bine plătite, valoare adăugată în economie, inovare şi productivitate pentru o creştere economică sănătoasă a României. Sunt recunoscător pentru încrederea acordată şi onorat să contribui la munca unei echipe de specialişti de top, alături de un om pe care îl respect — Nicolae Ionel Ciucă, Prim-Ministrul României. La nivel personal, faptul că pot pune în slujba ţării tot ceea ce am construit la Stanford, Harvard, Banca Mondială sau Ministerul Finanţelor este o mare şansă. Lucrez zi de zi la visul cel mare: România din care nimeni să nu mai plece şi în care toţi cei plecaţi să se întoarcă. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea. ", a mai spus Sebastian Burduja. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite