PD sare alaturi de Ion Iliescu in lupta impotriva coruptiei

PD este "absolut de acord" cu afirmatiile facute de presedintele Iliescu la Timisoara - potrivit carora, "daca nu invingem noi coruptia, ne va invinge ea pe noi" - si ar dori ca Presedintia Romaniei

PD este "absolut de acord" cu afirmatiile facute de presedintele Iliescu la Timisoara - potrivit carora, "daca nu invingem noi coruptia, ne va invinge ea pe noi" - si ar dori ca Presedintia Romaniei sa discute caile de reducere a coruptiei cu toate partidele parlamentare. "Daca Ion Iliescu va convoca partidele parlamentare pentru a discuta modul de blocare a extinderii coruptiei, PD va raspunde pozitiv", a spus presedintele Partidului Democrat. Acesta a sustinut ca partidele nu se pot substitui justitiei, dar pot fi cele mai eficiente structuri in stoparea traficului de influenta. In eventualitatea in care presedintele Iliescu va convoca partidele parlamentare pentru a dezbate problema coruptiei, PD va sustine necesitatea introducerii votului uninominal, precum si mai multa transparenta in ceea ce priveste resursele de finantare a formatiunilor politice. "Radem unii de altii cand vedem bugetele de campanie care au fost declarate public", a recunoscut presedintele PD.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările