Pavelescu acuză că pagina PNŢCD care a cerut interzicerea Facebook în România este falsă. Aceasta apare însă promovată pe site-ul partidului

Pavelescu acuză că pagina PNŢCD care a cerut interzicerea Facebook în România este falsă. Aceasta apare însă promovată pe site-ul partidului

Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, acuză jurnaliştii de Fake News după ce luni dimineaţă a apărut ştirea că partidul acestuia i-a cerut guvernului Dăncilă să ia măsuri pentru a interzice Facebook în România. Pavelescu explică că pagina PNŢCD care a distribuit mesajul respectiv este falsă, dar cu toate astea, aceasta apare promovată în legătura de Facebook de pe site-ul partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată aşa ceva! Ce jurnalişti sunt aceştia, care nu verifică sursele? PNŢCD a devenit ţinta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezminţire va fi preluată de cineva, probabil nu”, a scris Pavelescu pe Facebook.
 
Cu toate astea, pe site-ul partidului, http://www.pntcd.ro/, butonul de Facebook duce către pagina pe care Pavelescu acuză că e falsă.
 
De asemenea, pe pagina de Facebook a lui Aurelian Pavelescu, la loc de muncă apare link spre aceeaşi pagină despre care Pavelescu acuză că ar fi falsă.
 
 
 
 
 
„Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu", scrie pe pagina de Facebook a formaţiunii.

PNŢCD acuză Facebook că „tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide”.

„Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, au acuzat ţărăniştii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: