Pana si radicalii sunt multumiti

Blocul Reformist, aripa radicala a UDMR, este multumit, in general, de prevederile protocolului incheiat, ieri, intre Uniune si PSD. "Sper ca toate promisiunile restante din vechiul protocol si cele

Blocul Reformist, aripa radicala a UDMR, este multumit, in general, de prevederile protocolului incheiat, ieri, intre Uniune si PSD. "Sper ca toate promisiunile restante din vechiul protocol si cele din noul acord vor fi indeplinite cu buna credinta", ne-a declarat vicepresedintele platformei reformiste, deputatul Szilagyi Zsolt. El a afirmat ca prioritare sunt prevederile referitoare la restituirea bunurilor bisericesti, la extinderea invatamantului in limba materna si rezolvarea problemei ceangailor. Si presedintele Platformei liberale din UDMR, senatorul Eckstein Kovacs Peter, crede ca noul acord de colaborare PSD-UDMR arata "seriozitatea" celor doua formatiuni si dorinta de cooperare pentru integrarea Romaniei in NATO si in UE. Eckstein crede ca sunt importante protocoalele semnate la nivel local intre cele doua partide, precum si implicarea UDMR in monitorizarea aplicarii Legii statutului maghiarilor din afara granitelor Ungariei. Protocolul PSD-UDMR va fi analizat, sambata, in sedinta CRU de la Targu Mures.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările