Mirel Palada, derapaj fără precedent: Diasporezii au dat m*** ţării. Vă place? Mai vine un rând

Mirel Palada, derapaj fără precedent: Diasporezii au dat m*** ţării. Vă place? Mai vine un rând

Mirel Palada - FOTO Eduard Enea

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada, a avut o ieşire fără precedent la adresa românilor din diaspora, pe care-i acuză că au decis să se întoarcă în România în toiul epidemiei de coronavirus. „După ce au dat m*** ţării şi locuitorilor ei acuma a dat brusc dragostea de patrie peste ei”, a scris acesta pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Un număr mare de diasporezi s-a întors în ţară. Sute de mii. Poate chiar milionul. Încă nu ştim exact cîţi. Încă numărăm. După ce au dat muie ţării şi locuitorilor ei pe care-i consideră nişte bătrîni ştirbi şi primitivi, acuma a dat brusc dragostea de patrie peste ei, cînd a început să fie groasă situaţia.
 
Diasporezii s-au întors în ţară. Sute de mii. Poate chiar milionul. În mii şi mii de localităţi, nu doar în Bucureşti. Unii dintre ei au coronavirusul. În perioada de început, cînd încă nu sînt simptome clare. Mulţi se fîţîie prin localitate, să reia legăturile cu cei de acasă. Cu cît e comunitatea mai mică, cu atît sînt mai mulţi bătrîni acolo şi lumea mai dornică de vizite. Cu cît e comunitatea mai mică, cu atît e fîţîiala mai eficientă în a răspîndi coronavirusul”, a scris Mirel Palada pe Facebook.
 
Acesta îşi continuă atacul şi adaugă că din cauza românilor întorşi din străinătate cazurile de infecţii „vor exploda”
 
„Diaspora clamează de ceva timp o moralitate deosebită. Ei sînt miezul la gaură, ei sînt fruncea în toate. În mintea lor plină de muci şi de principii împrumutate de pe Facebook şi de la deontologi, ei sînt cei mai foarte superiori şi cei mai foarte perfecţi. Un soi de semizei ai României.
 
Ani de zile, au avut tupeul să ne dea lecţii. Ani de zile, au avut tupeul să clameze că au dreptul să decidă ce trebuie să se întîmple în ţară. Ani de zile, au fost folosiţi de servicii drept masă de manevră pentru a pune ce preşedinte trebuie, nu ăla care ieşea la vot de fapt.
 
Iar acum, după ani de zile în care ne-au dat muie şi au făcut pe perfecţii, acuma s-a dovedit că ei sînt de departe mai iresponsabili, mai superficiali, mai puţin disciplinaţi, mai puţin pregătiţi pentru criză şi mai ales mai lipsiţi de moralitate decît românii din ţară. Vă place cum v-au dat muie? Înghiţiţi repede, că mai vine un rînd de muie. Cu coronavirus. Înghiţiţi repede, să vină tura a doua...”, a adăugat Palada.
 
O ieşire deplasată la adresa românilor din diaspora a avut-o ieri şi deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut şi ca „Deputatul Mitralieră”. Acesta i-a acuzat pe românii din străinătate că sunt criminali şi doresc să vină în România din zone „carantinate” pentru a îmbolnăvi milioane de cetăţeni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: