Nicolae Ciucă: Vremea luptelor interne în PNL a luat sfârşit. Echipa liberală dă dovadă de solidaritate

Nicolae Ciucă: Vremea luptelor interne în PNL a luat sfârşit. Echipa liberală dă dovadă de solidaritate

Premierul Nicolae Ciucă  FOTO Inquam Photos / George Calin

Nicolae Ciucă, premier şi preşedinte al PNL, a subliniat că prin rezultatele alegerilor de vineri în formaţiunea liberală încetează luptele interne, partidul arătând că există solidaritate în interior.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E un moment important să subliniem că acel aspect al luptelor interne în PNL a luat sfârşit. Aşa cum trei zile preşedintele ţării, Klaus Iohannis, a spus la Vila Florica, când am sărbătorit ziua PNL, că vremea luptelor interne a luat sfârşit, mă alătur şi spun că azi PNL a dat dovadă de maturitate şi vremea luptelor interne a luat sfîrşit”, a afirmat Nicolae Ciucă, la încheierea lucrărilor Consiliului Naţional.
 
Premierul a subliniat că rezultatele arată solidaritatea internă: „În această formulă completă, echipa PNL dă dovadă de solidaritate şi dă semnalul muncii în echipă pentru tot ceea ce poate însemna angajamentul nostru în slujba românilor. E important să subliniez că prin rezoluţia aprobată azi, PNL va promova întărirea legăturilor cu intelectualii, cu mediul profesional, cu mediul academic, cu societatea civilă, pentru a putea primi tot ce înseamnă mesajul din partea cetăţenilor români”, a completat Ciucă.
 
„Putem spune că PNL şi-a asumat să fie promotorul Diasporei. PNL acordă respect, acordă atenţie şi prin acest mesaj arată preţuirea pentru românii din diaspora”, a mai afirmat liderul PNL.
 
Citeşte şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările