Ministrul propus al Energiei, întrebat dacă îşi va păstra adresa de e-mail: „E aceeaşi. Eu sunt profesorul de fluide”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton Anton
Anton Anton

Ministrul propus al Energiei, Anton Anton ,a spus, la finalul audierilor din Parlament, că va folosi în continuare adresa de email „profesoruldefluide@gmail.com“. Anton a subliniat importanţa domeniului pe care îl va gestiona ca ministru, arătând că fără energie nu funcţionează nimic.

Întrebat de jurnalişti dacă va putea fi în continuare găsit pe aceeaşi adresă de mail, "profesorul de fluide", el a răspuns: "Pe aceeaşi. Am fost o viaţă întreagă profesor de fluide, eu am făcut maşini hidraulice, am predat hidraulică, maşini hidraulice. Tot felul de fluide, de aer, de ventilatoare, astea sunt fluide, eu sunt profesorul de fluide".

Anton Anton a ţinut să precizeze cât de important este domeniul pe care îl va gestiona ca ministru. "Cred că energia este unul dintre domeniile cruciale ale economiei. Şi asta nu am inventat-o eu, o ştiţi cu toţii. Nu avem energie, nu se aprinde becul ăla de-acolo cu care filmăm. Nu avem energie, nu funcţionează telefoanele, nu avem energie, nu funcţionează nimic. Există filme suficiente, apocaliptice, pe care le-aţi văzut şi în care lipsa energiei ne duce într-o altă societate. De-aia cred că Ministerul Energiei trebuie să elaboreze o strategie naţională, cu o viziune clară şi limpede", a arătat Anton.

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Energiei, Anton Anton, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului. Anton Anton a fost validat cu 44 voturi pentru, 13 împotrivă şi nicio abţinere.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite