Ministrul Muncii, mesaj de 1 Mai: „Criza din piaţa muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic persoanele vulnerabile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Marius Budăi
FOTO: Facebook/ Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai, în care a apreciat că după doi ani de pandemie avem posibilitatea de a fi împreună, însă de această dată resimţim efectele războiului. Social-democratul a precizat că tensiunile din regiune vor afecta piaţa muncii şi, în special, persoanele cele mai vulnerabile.

„Dacă în ultimii doi ani Ziua Internaţională a Muncii a fost umbrită de restricţiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deşi avem libertatea de a fi împreună, resimţim efectele războiului.

Asistăm cu toţii la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi şi de vieţi. La fel ca şi criza generată de pandemie, criza din piaţa muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile”, a scris ministrul Muncii, duminică, pe Facebook. 

Marius Budăi a făcut apel la solidaritate. „Deşi traversăm o perioadă dificilă, ea aduce şi noi posibilităţi pe care le putem şi trebuie să le exploatăm. La mulţi ani tuturor celor care muncesc şi mă înclin în faţa tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-şi ajuta semenii afectaţi de pandemie, iar acum îşi fac cu devotament meseriile şi vin în sprijinul celor care fug din calea războiului”, a completat ministrul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite