Mihai Fifor, către Klaus Iohannis: Trebuie să moară oameni ca să numiţi miniştri?

Mihai Fifor, către Klaus Iohannis: Trebuie să moară oameni ca să numiţi miniştri?

Mihai Fifor. FOTO Inquam Photos / George Călin

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, motivul fiind faptul că şeful statului a lăsat mai multe ministere fără titulari.

Ştiri pe aceeaşi temă

„De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituţii care are un rol central în asigurarea ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului. În plin proces de reformare a sistemului de urgenţă, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidenţiale, domnul Iohannis găseşte de cuviinţă să lase MAI fără ministru! Asta e „România normală" pe care ne-o propuneţi domnule Preşedinte?! Cum veţi răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav şi nu va fi un ministru care să coordoneze intervenţiile?“,  a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook. 
 
Liderul PSD a continuat critica lui Iohannis, amintind de o declaraţie a şefului statului. „Parafrazându-vă propriile declaraţii, «trebuie să moară oameni» ca să numiţi miniştri, aşa cum vă obligă Constituţia?”,
 
Preşedintele României a refuzat săptămâna aceasta propunerile premierului Viorica Dăncilă de a face noi numiri în Guvern. Printre ministerele care nu au titular şi nici interimar e şi Ministerul Afacerilor Interne, instituţie condusă pentru 45 de zile de Mihai Fifor.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: