Mihai Şora, ironic la adresa lui Liviu Dragnea: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?

Mihai Şora, ironic la adresa lui Liviu
Dragnea: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?

Mihai Şora FOTO Facebook

Filosoful Mihai Şora îi recomandă lui Liviu Dragnea un „corset“ special pentru durerile de spate din cauza cărora liderul PSD va „rata“ cel mai probabil audierea de luni de la instanţa supremă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate? Dragi prieteni, tocmai am găsit această mândreţe de armură, din fierul cel mai tare şi pielea cea mai fină. Nu mai lipseşte decât calul. (Sau, mă rog, elicopterul.)”, scrie, ironic, filosoful, făcând o comparaţie între fuga lui Liviu Dragnea de justiţie şi fuga lui Nicolae Ceauşescu de revoluţionari.

Luni, 18 martie, Liviu Dragnea urma să fie reaudiat la instanţa supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Sâmbătă, însă, liderul PSD a fost internat la un spital din Capitală. Codrin Ştefănescu, secretarul general PSD, declara că Liviu Dragnea ar putea avea o dublă hernie de disc şi ar putea fi operat. El mai spunea că Liviu Dragnea va trebui să stea la pat în următoarele zile. 

 

.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările