Marcel Ciolacu, surprins cu banii la vedere după întâlnirea cu reprezentanţii din industria agro-alimentară - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cu banii la vedere. FOTO: Inquam Photos
Marcel Ciolacu, liderul PSD, cu banii la vedere. FOTO: Inquam Photos

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a susţinut joi o conferinţă de presă, după o întâlnire cu reprezentanţi din industria agro-alimentară. Ciolacu a anunţat depunerea unei moţiuni simple împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, timp în care, din buzunarul interior al sacoului său, au ieşit la vedere mai multe bancnote.

UPDATE Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a spus, într-o manieră evident ironică, cu referire la incidentul banilor la vedere, că reprezintă transparenţă.

„Uite, asta înseamnă transparenţă””, a spus social-democratul. 


În timp ce declara că PSD va depune încă o moţiune simplă, de această dată împotriva unui ministru PNL, Marcel Ciolacu umblă în buzunarele sacoului şi lasă să se vadă mai multe bancnote, fără să observe incidentul.

După câteva secunde liderul PSD pare că  este atenţionat, moment în care rezolvă „problema” şi îşi aranjează sacoul.

PSD va depune săptămâna viitoare o moţiune simplă la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Social-democratul rgumentează moţiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, spunând că „este într-o lume paralelă cu acest domeniu” şi îl acuză de faptul că nu s-au luat măsuri pentru problemele din domeniul industriei agroalimentare, precum seceta. Printre acuzaţii, social-democratul subliniază că ţara noatră nu mai produce pesticide, îngrăşăminte sau seminţe şi că produsele româneşti nu sunt promovate.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite