Liderul UDMR, ironie la adresa PSD: Programul de guvernare arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri

Liderul UDMR, ironie la adresa PSD: Programul de guvernare arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri

Liderul UDMR, Kelemen Hunor. FOTO Mediafax

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă seara, în cadrul aniversării a 15 ani de la înfiinţarea Conferinţei Tineretului Maghiar (MIERT), că din discuţiile avute cu preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reieşit că noul program de guvernare „arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri", potrivit Agerpres.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A citit careva planul de guvernare? Ştiu că Balint l-a citit şi mi-a spus că arată de parcă ar fi scris în Ministerul Agriculturii, printre două beri. Se va decide săptămâna viitoare referitor la acest plan de guvernare şi ar fi foarte bine dacă v-aţi exprima şi voi părerea. Eu aş fi foarte bucuros ca mâine dimineaţă să citiţi acest program de guvernare şi să ne spuneţi ideile voastre până luni dimineaţa. Avem şi noi idei referitoare la perioada următoare pe care vrem să le prezentăm. Toate aceste acorduri sunt pe plan îndelungat", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres. 
 
UDMR nu a precizat încă dacaă va vota sau nu Guvernul Dăncilă. De altfel  Kelemen Hunor a ironizat şi săptămâna trecută tandemul Dtagnea (preşedinte PSD) - Dăncilă (premier desemnat), spunând despre propunerea pentru Palatul Victoria că ar a reuşit să răspundă la întrebările sale „fără a se uita la Liviu Dragnea“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările