Lavinia Şandru, ode la adresa premierului într-un interviu la TVR 1: Mă uit la dumneavoastră şi văd un om care iubeşte mult Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Lavinia Şandru i-a luat un interviu premierului Viorica Dăncilă, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Aceasta i-a spus primului-ministru, înaintea uneia dintre întrebări, că, uitându-se la ea, vede „un om care iubeşte mult Europa” şi i-a mulţumit „din suflet” pentru interviul acordat. Emisiunea a fost difuzată sâmbătă de Televiziunea Română.

„Mă uit la dumneavoastră şi văd că sunteţi un om care iubeşte Europa foarte mult”, a spus Lavinia Şandru spre finalul interviului, invitând-o pe Viorica Dăncilă să vorbească despre imaginea pe care aceasta o are vizavi de Uniunea Europană. Premierul a răspuns că, deşi vede România în interioriul UE, îşi iubeşte mai mult ţara”, precizând că nu îşi doreşte o Europă cu mai multe viteze.        

„Iubesc Europa, văd România în interiorul UE, dar îmi iubesc mai mult ţara. Vreau ca România să fie privită ca un stat membru, cum e privită Franţa, Germania. Nu vreau mai multe viteze, vreau să fim toţi egali. Privesc cu îngrijorare la viitoarea configuraţie a PE şi a Comisiei Europene, într-adevăr, din cauza euroscepticismului. Trebuie să apropiem Europa de cetăţeni. România este cea mai proeuropeană ţară”, a declarat Dăncilă.

Firma Laviniei Şandru a fost contractată pentru un număr de 12 episoade, difuzate o dată pe săptămână, sâmbăta, de la ora 16.00. SC Stratcom Media and Film se ocupă în totalitate de realizarea acestei emisiuni. Ea este livrată televiziunii publice, care nu face decât să o difuzeze. Un episod costă 2.000 de euro, bani primiţi de firma Laviniei Şandru. Adică un total de 24.000 de euro, fără TVA, pentru trei luni de muncă, scrie Libertatea.ro. 
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite