Klaus Iohannis: Să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis, preşedintele României FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis, preşedintele României FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a mers în această dimineaţă, alături de soţia sa, la Biserica Romano-Catolică Sfânta Treime, din Sibiu. Şeful statului a afirmat că de sărbători se va ruga pentru cei care aşteaptă pace.

„Vă doresc tuturor sărbători fericite. Celor care în aceste zile sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sărbători pascale binecuvântate, iar celor care mâine vor sărbători Floriile, le doresc Florii frumoase”, a spus Klaus Iohannis.

„Tuturor linişte, pace, zile frumoase - şi cred că trebuie să subliniez: vă doresc tuturor pace. Cred că este bine să ne rugăm pentru cei care din păcate suportă ororile războiului şi încă aşteaptă pace. Vă doresc tuturor Sărbători fericite!”, a adăugat şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, sâmbătă, tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Şeful statului i-a îndemnat pe oameni să nu îi uite în această perioadă pe „semenii greu încercaţi din Ucraina”.

„Transmit tuturor credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici urarea de a sărbători Învierea Domnului cu sănătate şi iubire, în comuniune cu cei dragi. Totodată, îi salut călduros pe credincioşii care celebrează duminică Floriile, o sărbătoare a bucuriei pentru întreaga creştinătate”, a transmis şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite