Klaus Iohannis: Nicolae Ciucă este propunerea de premier desemnat / Ciucă: Sper ca de joi să ne apucăm de treabă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că propunerea de premier desemnat pentru noul Guvern cu largă majoritate parlamentară este Nicolae Ciucă, actual ministru demis al Apărării.

Rămâi pe adevarul.ro pentru principalele declaraţii:

Klasu Iohannis: Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, o majoritate din care fac parte PNL, PSD, UDMR şi Grupul minorităţilor. Reprezentanţii acestei majorităţi au dorit să vină împreună la consultări şi în acest format am avut o discuţie foarte bună. 

Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o Îl desemnez pe domnul Ciucă să formeze o echipă guvernamentală şi să meargă în Parlament pentru un vot de încredere.

Nicolae Ciucă: Cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii. Avem un program guvernamental care pune în aplicare PNRR. E cât se poate de evident că e pentru prima dată când în programul de guvernare avem un procent substanţial în ceea ce priveşte derularea unui program de investiţii, dar şi un pachet social. Sper ca începând de joi să ne apucăm de treabă la nivel de echipă guvernamentală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite