Ionuţ Moşteanu, despre premier: Încearcă să-şi cumpere, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor DOCUMENT

Ionuţ Moşteanu, despre premier: Încearcă să-şi cumpere, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor DOCUMENT

Ionut Moşteanu FOTO Inquam Photos

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu acuză pe premierul Florin Cîţu că încearcă să-şi cumpere bunăvoinţa primarilor prin bani din Fondul de rezervă pentru voturi privind candidatura sa la preşedinţia PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Moşteanu spune că într-o circulară transmisă prefecţilor, premierul le-a spus primarilor ca „până luni, la ora 12.00, să trimită necesităţile de finanţare din fondul de rezervă, după ce la rectificare a pus o sumă imensă în fondul de rezervă”

„Încă încearcă să-şi cumpere săptămâna asta, pe ultima sută de metri, bunăvoinţa primarilor folosind banii românilor, aşa cum a făcut şi la Anghel Saligny, lucruri inacceptabile din punctul nostru de vedere. Încă o dată dovedeşte că nu are niciun fel de scrupule şi nu-l interesează decât câştigarea Congresului folosind în acest sens resursele publice şi funcţia pe care temporar o ocupă", a declarat deputatul la Parlament.

În documentul invocat de deputat este precizat „vă rugăm să comunicaţi, în regim de urgenţă, până la data 27.09.2021 - ora 12:00 solicit[rile privind alocarea sumelor necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2021”. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările