Iohannis: Trebuie să avem răbdare cu anticipatele. E nevoie de mai multe mandate pentru diaspora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că anticipatele sunt o soluţie, dar deocamdată actuala putere trebuie să aibă răbdare. De asemenea, şeful statului susţine că ar trebui mai multe mandate parlamentare pentru diaspora.

„Sunt o soluţie bună, de dorit. Trebuie să avem răbdare cu anticipatele Cum avem deja un milion de votanţi în diasporă îmi doresc ca ei să fie mai bine reprezentaţi în parlament şi îmi doresc să creştem numărul parlamentarilor care reprezintă diaspora. E nevoie de mai multe mandate pentru diaspora”, a declarat şeful statului 

Klaus Iohannis a precizat şi ce înseamnă pentru el o largă majoritate în Parlament. „Actualul guvern are nevoie de o majoritate ca să treacă legi importante, cum e Legea bugetului. Însă această majoritate care a făcut posibilă moţiunea de cenzură, e o moţiune fragilă. Ceea ce înţeleg o largă majoritate se referă la ceea ce va fi după alegerile parlamentare.”, a completat preşedintele.

Iohannis a subliniat că a primit un telefon pentru a fi felicitat şi de Viorica Dăncilă: „Am vorbit ieri cu doamna Dăncilă, pe la prânz. M-a felicitat”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite