Iohannis, la Gala PNL: Pentru a da românilor votul înapoi, am început să reevaluez ideea unui referendum

Iohannis, la Gala PNL: Pentru a da românilor votul
înapoi, am început să reevaluez ideea unui referendum

Preşedintele Kluas Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Gala PNL, că, pentru a da românilor votul înapoi, a început să reevalueze ideea unui referendum.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru a da românilor votul înapoi, am început să reevaluez ideea unui referendum pentru că doar aşa românii mai pot arăta că nu mai sunt de acord cu felul în care PSD-ul strică legile justiţiei, îşi bate joc de ţară, de români! Am invitat pentru începtul săptămânii viitoare pe foarte mulţi români interesaţi cu care voi avea consultări pe tema referendumului, fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, un referendum în parteneriat cu socieatea civilă, cu partidele,politice de bună credinţă şi împreună cu românii” a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

El le-a spus tinerilor liberali că după alegerile parlamentare trebuie să le arate românilor ce înseamnă „o guvernare adevărată” spunându-le că se „bazează” pe tinerii din PNL.

Iohannis a spus că, în contextul în care guvernarea PSD-istă „ a eşuat”, trebuie „să le dăm vocea înapoi românilor”.

„Când constatăm că lucrurile nu stau aşa, nu stau deloc aşa, atunci cetăţeanul de rând trebuie să primească un instrument cu care îşi exprimă dezaprobarea. Acel instrument este tot un vot. Nimeni dintre noi, nu eu, nu voi, nu românii de bună credinţă, nu dorim metode nedemocratice pentru a sancţiona un comportament nedemocratic al PSD-ului. Noi dorim să  fosim metodele democraţiei pentru a arăta că aşa nu se mai poate şi nu se mai poate! Guvernarea PSD-istă, şi nu vorbesc de acest ultim guvern, pe care l-am clasifiat ca pe un accident al democraţiei, vorbim despre întreaga guvernare PSD-istă,  a eşuat", a afirmat Iohannis. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: