Ioan Mircea Paşcu: Românii se aşteptau ca UE să îi scape de sistemul odios expus de premierul Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu a declarat. miercuri, faptul că românii se aşteaptă la sprijin din partea UE pentru a lupta contra „sistemului odios prezentat de Dăncilă“, nu să fie penalizaţi.

„Dezbaterea privind statul de drept din România a fost aşteptată de români cu speranţă. Ei se aşteptau ca Uniunea Europeană să îi ajute să scape de sistemul odios expus de premier. Spre amara lor surpriză, în loc de ajutor, românii primesc apostrofări şi ameninţări că dacă nu revin imediat la sistemul odios de care încearcă să scape acum, vor fi penalizaţi.“, a declarat Ioan Mircea Paşcu în plenul Parlamentului European. 

Paşcu şi-a continuat discursul prin sublinierea faptului că românilor le-a fost furată democraţia, iar PSD a fost ales în 2016 pentru a reda această democraţie.  

„Românii, printre cei mai pro-europeni cetăţeni, nu merită asta, pentru că românii adevăraţi sunt cei mulţi, care prin votul masiv acordat coaliţiei în 2016 i-au cerut acesteia să le redea dreptatea democraţiei furate de o justiţie politizată, controlată de serviciile secrete şi nu cei puţini care dezinformează“, a mai afirmat eurodeputatul PSD

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite