Şeful eurodeputaţilor PSD: Injustiţie pentru unul e injustiţie pentru toată lumea. România nu acceptă să fie monedă de schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nica a ţinut să precizeze că România nu mai e pe „vremea lui Macovei“. „Toată lumea trebuie să ştie că vremurile alea nu se vor întoarce aşa cum vor aceşti români din sală precum Preda şi Macovei“,

„România nu acceptă să fie monedă de schimb în niciun fel de condiţii şi pentru nicio ţară. Noi cerem ca fiecare ţară să fie judeactă după propriile sale merite. Toată lumea în România trebuie să înţeleagă un singur lucru, justiţia se face doar în sala de judecată şi nu pe bază de protocoale“ a declarat Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD.  

Nica a ţinut să precizeze că România nu mai e pe „vremea lui Macovei“. „Toată lumea trebuie să ştie că vremurile alea nu se vor întoarce aşa cum vor aceşti români din sală precum Preda şi Macovei“, a declarat Nica. 

De asemenea, social-democratul a vorbit de sute de achitări în ultimii ani, cu toate că mulţi oameni ar fi fost judecaţi pentru fapte de corupţie. „V-a spus cineva că în ultimii 5 ani toţi cei care, 98% dintre cei trimişi chipurile pentru dosare de corupţie în instanţe au fost achitaţi? Vi s-a spus că toţi aceşti oameni care chipurile au fost raportaţi şi către Comisia Europeană au fost declaraţi nevinovaţi doar în aceste şase luni peste 200 de achitări din partea DNA? Anticorupţia înseamnă pentru noi ca cel vinovat să plătească şi cel nevinovat să nu plătească. Injustiţie pentru unul înseamnă injustiţie pentru toată lumea. Asta este deviza noastră“, a subliniat Nica.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite