Guvernul a nominalizat prefecţii propuşi de UDMR. În ce judeţe au fost făcute numirile. Conducerea PNL a ignorat repetateke apeluri ale filialei Cluj

Guvernul a nominalizat prefecţii propuşi de UDMR. În ce judeţe au fost făcute numirile. Conducerea PNL a ignorat repetateke apeluri ale filialei Cluj

Patru prefecţi propuşi de UDMR au fost numiţi în şedinţa de Guvern.  FOTO: Facebook/ Kelemen Hunor

În cadrul şedinţei de Guvern de miercuri, patru prefecţi propuşi de UDMR au fost numiţi în judeţele Arad, Cluj, Satu Mare şi Sălaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Organizațiile județene ale Uniunii au decis pe parcursul săptămânilor trecute, pe cine vor fi propune în funcțiile de prefect și subprefect în județe. Ca rezultat al înțelegerilor din coaliție, nominalizărilor și numirilor de astăzi, UDMR va avea prefecți în următoarele județe: Arad, Tóth Csaba; Cluj, Tasnádi István Szilárd; Satu-Mare, Altfatter Tamás-Ferenc îşi continuă activitatea ca prefect; Sălaj, Dari Tamás”, a anunţat miercuri UDMR.

Uniunea anunţă că în perioada următoare, Guvernul va numi și alți prefecți și subprefecți nominalizați de UDMR.

Conform negocierilor din coaliţie, UDMR ar urma să aibă 5 prefecţi şi 10 subprefecţi. În afara celor patru posturi pentru care au fost făcute miercuri numirile, UDMR ar urma să desemneze şi prefectul judeţului Covasna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările