Grindeanu: România are nevoie de investiţii în infrastructură. Vreau angajaţi români pe şantiere

Grindeanu: România are nevoie de investiţii în infrastructură. Vreau angajaţi români pe şantiere

Ministrul Transporturilor a declarat în cadrul prezentării bilanţului actualei coaliţii de guvernare  că „România are nevoie de investiţii în infrastructură, mai ales acum, când există probleme foarte mari”. Ministrul a mai completat că este nevoie de susţinere pentru firmele româneşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doar împreună, coordonaţi, vom reuşi să dezvoltăm infrastructura. (...) România are nevoie de investiţii în infrastructură, mai ales acum, când ne confruntăm cu probleme foarte mari. Trebuie să susţinem firmele româneşti pentru a păstra locurile de muncă. Trebuie să continuăm ajutorul dat companiilor pentru a face faţă costurilor crescute, generate de criza energetică şi de tensiunile regionale”, a afirmat Grindeanu la Parlament.

Potrivit acestuia, „firmele româneşti trebuie susţinute pentru a fi competitive pe plan naţional, dar şi pe plan internaţional”. „Îmi doresc cât mai multe firme româneşti cu angajaţi români să lucreze pe şantierele din România pentru România”, a mai completat ministrul.

Între priorităţile PSD, potrivit ministrului, în acest domeniu se află semnarea contractelor la „Autostrada Moldovei” - A7 (320 de kilometri) şi a contractelor din PNRR pentru liniile de cale ferată de la Caransebeş la Arad şi de la Episcopia Bihorului la Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările