Gabriel Oprea: L-am anunţat pe Victor Ponta că susţin propunerea preşedintelui la conducerea SIE

Gabriel Oprea: L-am anunţat pe Victor Ponta că susţin propunerea preşedintelui la conducerea SIE

Gabriel Oprea FOTO Eduard Enea

Prezent în emisiunea lui Mihai Gâdea, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seară, despre propunerea preşedintelui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informaţii Externe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabriel Oprea: Pentru securitatea României, UE şi NATO este importantă întărirea securităţii naţionale. Să nu uităm că România apără peste 1.100 de kilometri din graniţa de est a UE.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă susţine propunerea lui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informaţii Externe, Gabriel Oprea a afirmat că ăl susţine în totalitate pe preşedintele României în ceea ce priveşte problemele de securitate.

„Aş vrea să discut doar strategic. În desemnarea şefului SIE, îl sprijin pe şeful statului. N-aş vrea să discut dacă e bine sau nu e bine. N-am calculat dacă sunt voturi suficiente. L-am anunţat şi pe Victor Ponta că-l sprijin pe preşedintele României în probleme de securitate.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările