Fost ministru de Interne al PSD: Având în vedere prestaţiile PSD şi ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Rus, fost ministru de Interne al PSD, îi critică pe Liviu Dragnea şi pe cei din conducerea PSD, afirmând că, la cum se prezintă acum partidul, sigur de va duce la un scor de sub 20%.

„Derapajele conducerii PSD şi erorile comise la guvernare vor avea un impact major asupra electoratului tradiţional al social-democraţilor. Indiferent de sumele cu multe zerouri pe care Liviu Dragnea le oferă atunci când comandă sondaje coafate, adevărul nu mai poate fi ascuns: PSD se prăbuşeşte cu viteza luminii în preferinţele electorale. Având în vedere prestaţiile PSD şi ale lui Dragnea, eu sunt convins că partidul se îndreaptă spre dezastru: nu este deloc exclus ca PSD să se prăbuşească, în scurt timp, sub 20%“, a declarat Ioan Rus, pentru Podul.ro.  

Fostul ministru de Interne a subliniat că degeaba vor fi „eforturi financiare“ ale conducerii pentru a salva formaţiunea, acestea nu vor conta. 

„Oricâte eforturi financiare va face Dragnea pentru a salva aparenţele, îi va fi imposibil să ascundă faptul că PSD se pregăteşte să se transforme într-un partid de duzină ”, a mai afirmat Rus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite