Florin Iordache iese la atac: „Funcţionaţi după principiul «Cine nu sare, ia condamnare!»“

Florin Iordache iese la atac: „Funcţionaţi după principiul «Cine nu sare, ia condamnare!»“

Florin Iordache. FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Deputatul Florin Iordache, ministrul al Justiţiei care a dat OUG 13, i-a atacat pe cei din Opoziţie pentru faptul că ar fi susţinut abuzurile din zona Justiţiei. Mai mult, în timpul moţiunii de cenzură, Iordache le-a recomandat aleşilor PNL şi USR să facă linişte, pentru că „au de învăţat“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Termenul pentru descrierea moţiunii de cenzură e ipocrizie. Nu am auzit să cereţi deschiderea mai multor secţii de vot în străinătate (n.r. - vociferări din sală). Linişte puţin şi aveţi de învăţat. Aţi profitat dn plin de organzarea referendumului în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare. V-aţi făcut un obicei din atacul la CCR. Funcţionaţi după principiul: cine nu sare, ia condamnare!“, a declarat Florin Iordache, de la tribuna plenului.  

Fostul ministru al Justiţiei în Guvernul Grineanu a subliniat că Opoziţia a făcut numai rău cât timp a fost la guvernare. „Lumea nu a uitat cât rău aţi făcut când aţi fost la guvernare. Nu vom permite ca moţiunea să treacă, nu vom permite revenirea la austeritate“, a adăugat Iordache.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: