Florin Cîţu, vizită în SUA. Ce va discuta preşedintele Senatului cu oficialii americani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a anunţat că astăzi va avea întrevederi cu mai mulţi oficiali americani, în cadrul vizitei pe care o efectuază în Statele Unite, cu care va discuta despre problemele din sectorul energetic, dar şi despre evoluţiile de securitate din Europa. Cîţu a subliniat că unul dintre principalele obiective este aderarea României la programul Visa Waiver.

„Dăm startul vizitei în SUA. Astăzi, împreună cu ambasadorul României în SUA şi cu membrii delegaţiei, vom avem întrevederi cu oficiali din cadrul Departamentului de Stat pentru discuţii legate de domeniile: energie, finanţele internaţionale şi dezvoltare. 

Tot astăzi vom o avea o întâlnire strategică pentru a discuta evoluţiile de securitate în regiunea Marii Negre”, a scris preşedintele Senatului şi liderul PNL, vineri, pe pagina sa de Facebook. 

Florin Cîţu a mai transmis că autorităţile vor accelera eforturile, inclusiv la nivelul Congresului american, pentru includerea ţării noastre în programul Visa Waiver. „Subiect pe care l-am discutat cu ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, şi pentru care vom accelera eforturile în perioada următoare, inclusiv la nivelul Congresului american”, a punctat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite