Firea: Tătaru trebuia să-şi dea demisia de la primele victime ale pandemiei! Mă aşteptam ca după o astfel de tragedie să-şi recunoască eşecul

Firea: Tătaru trebuia să-şi dea demisia de la primele victime ale pandemiei! Mă aşteptam ca după o astfel de tragedie să-şi recunoască eşecul

Gabriela Firea. FOTO Mediafax

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a afirmat că se aştepta ca Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, să-şi depună mandatul după o tragedie cum a fost cea de la Piatra Neamţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Asta se numeşte sfidarea românilor! Cum ar zice Orban: câinii latră, caravana trece! Adică pot crede şi spune orice romanii, politrucii lui îşi văd în continuare de scaunele moi, de incompetenţa şi corupţia din ministere.
Tătaru trebuia să-si dea demisia de la primele victime ale pandemiei! Pentru că este incapabil să aplice măsurile salvatoare din Europa. Le ştie, i s-au adus la cunoştinta dar le ignoră”, a scris pe pagina sa de Facebook Gabriela Firea, candidat PSD pentru Senat. 
 
De asemenea, Gabriela Firea îi reproşează faptul că Guvenrul Orban a arătat că are probleme atât în ceea ce priveşte creşterea capacităţii de testare, precum şi în urma tragediei de la Piatra Neamţ. „Nu vor testare, pentru a nu se sti numarul real de cazuri. Mă aşteptam ca măcar dupa o astfel de tragedie să-şi recunoască eşecul.
Si el, şi Orban care îl menţine în fruntea Sănătatii, în vremuri atât de grele, sunt complici la toate dramele din aceste zile”, a completat Firea. 
 
Ministrul Nelu Tătaru a declarat luni după-amiază faptul că îşi va continua mandatul din fruntea Sănătăţii, fără a avea de gând să renunţe la mandatul său.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările