Emanuel Ungureanu: Cătălin Drulă ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la preşedinţia României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Catalin Drula FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Catalin Drula FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu este de părere că fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă ar putea fi candidatul formaţiunii penntru alegerile prezidenţiale din 2024, după ce fostul ministru al Transporturilor a fost votat pe un post de conducere în cadrul alegerilor interne din partid.

Cătălin Drulă ar putea fi în 2024 propunerea USR PLUS pentru candidatura la preşedinţia României! De urmărit ascensiunea acestui om hotărât şi competent”, scrie Emanuel Ungureanu pe Facebook. 

Deputatul mai spune că „echipa lui Dan Barna va avea votul decisiv în Biroul Naţional pentru marile decizii pe care le va lua USR PLUS următorii ani”. 

USR PLUS a anunţat rezultatele alegerilor interne pentru componenţa Birou Naţional. Forul de conducere va avea 24 de membri.   

În urma numărării voturilor pentru conducerea partidului, Cătălin Drulă a fost ales vicepreşedinte al USR PLUS

Lista susţinută de Dan Barna pentru conducerea partidului, „USR PLUS la guvernare 2024” a obţinut 13.643 de voturi (57,32%), ceea ce înseamnă că va avea 14 mandate, lista susţinută de Dacian Cioloş, „Uniţi, Reuşim!” a obţinut 8.001 voturi (33,61%), ceea ce înseamnă că va avea 8 mandate, iar lista Platformei „#Împreună USR-PLUS. Curaj pentru România” a obţinut 2.110 voturi (8,86%), astfel că va avea două mandate în conducerea partidului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite