Dragnea: „Eu încă sper ca Tudose să rămână premier“. Ce lideri din partid îl însoţesc pe şeful PSD în turneul acestuia prin judeţele Moldovei

Dragnea: „Eu încă sper ca Tudose să rămână premier“. Ce lideri din partid îl însoţesc pe şeful PSD în turneul acestuia prin judeţele Moldovei

Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier. El a răspuns astfel după ce a fost întrebat despre declaraţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care a cerut întrunirea de urgenţă a CEx al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu încă sper ca Tudose să rămână premier“, a declarat Liviu Dragnea, vineri, întrebat despre solicitarea lui Cătălin Rădulescu. Dragnea a făcut aceste declaraţii la Bacău, el aflându-se în aceste zile într-un turneu prin judeţele Moldovei, unde se întâlneşte cu liderii filialelor PSD.

Liviu Dragnea este însoţit de vicepremierul Paul Stănescu, dar şi alte persoane apropiate din PSD, cum e Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul dezvoltării şi preşedinte al PSD Teleorman. 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose şi insubordonarea sa faţă de deciziile partidului.

„Deputatul AKM“, aşa cum mai e cunoscut Rădulescu, scrie pe pagina sa de Facebook că ar trebui ca PSD să îşi retragă sprijinul politic pentru Tudose, spunând că premierul a afectat imaginea partidului prin atacurile împotriva unor colegi, prin insubordonare faţă de partid şi prin neasumarea Legilor justiţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: