Dragnea îi avertizează pe români că vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze“ dacă votează Opoziţia. Cum şi-a motivat ieşirea nervoasă de la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea la Botoşani FOTO Facebook
Liviu Dragnea la Botoşani FOTO Facebook

Liviu Dragnea a declarat la Botoşani că dacă alianţa USR-PLUS va ajunge la guvernare, atunci românii vor rămâne fără case, frigidere şi „aragaze“, forma corectă de plural fiind aragazuri. Totodată, preşedintele PSD şi-a motivate ieşirea nervoasă de la Suceava, unde i s-a adresat unui bărbat cu replica „Nimic eşti tu!“.

În timpul discursului de la Botoşani susţinut pe 19 aprilie, Liviu Dragnea a făcut referire la incidentul din ziua precedentă, de la Suceava, unde la întrebarea retorică „Ce-am făcut noi?“ un participant i-a răspuns „Nimic!“, iar şeful PSD şi-a ieşit din minţi şi i-a replicat: „Nimic eşti tu!“. 

„Ieri eram mai nervos la Suceava, astăzi nu sunt. Încă. Sunt puţin mâhnit că a ieşit Lazăr la pensie şi trebuie să mă înţelegeţi. Are o pensie uriaşă. O şi merită“, a declarat ironic Liviu Dragnea.

În rest, liderul PSD a făcut o serie de promisiuni electorale, printre care acordarea unui ajutor de 20.000 de lei şi dotarea gospodăriilor din mediul rural din Moldova cu utilaje agricole, şi a lansat mai multe atacuri la adresa partidelor din Opoziţie. 

Făcând referire la comentariile Oanei Bogdan, membru în Biroul Naţional al PLUS, privind renunţarea la proprietate, Liviu Dragnea i-a avertizat pe români că dacă vor vota Opoziţia riscă să rămână fără case, terenuri, frigidere şi aragazuri, iar toţi pesediştii vor fi arestaţi prin Ordonanţă de Urgenţă. 

„Vor să desfiinţeze dreptul la proprietate. Oamenii pot vota cu ei, e o ţară liberă. Dacă nu mai vreţi case, terenuri, maşini, frigidere, aragaze (n.r. - forma corectă la plural este aragazuri), e în regulă. Dar trebuie să votaţi în cunoştinţă de cauză. Ce au mai zis? Că vor să dea OUG să aresteze toţi pesediştii. Dom'le, este şi asta o opţiune. Se pare că fasciştii de dinainte încep să fie invidioşi, nici ăia nu au făcut-o aşa, pe faţă. Au mai zis, de asemenea, că nu sunt de acord cu programul de dezvoltare locală şi trebuie desfiinţat, au şi cerut public şi oficial în Parlament să se desfiinţeze acest program“, a spus Liviu Dragnea la Botoşani (minutul 14.10)

În luna martie, Oana Bogdan, membru PLUS, a precizat într-un comentariu pe Facebook că „un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate“, afirmaţie ce a stârnit un val de reacţii negative. Aceasta a revenit ulterior asupra comentariului şi a acuzat că i s-au răstălmăcit şi „interpretat cu rea credinţă“ cele spuse. Oana Bogdan a explicat că în comentariul său nu a fost „nicio clipă despre confiscarea sau deposedarea forţată de proprietate a oamenilor“, subliniind că şi ea a avut bunici care au suferit pe urma colectivizării.

Citeşte şi:

Pomană pe faţă înainte de alegeri. Dragnea anunţă că fiecare gospodărie din Moldova va primi câte 20.000 de lei

Dragnea, huiduit în fieful PSD din nordul Moldovei. I-a evitat pe protestatari intrând pe uşa din spate. Dăncilă, umilită de propriul partid

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite