„Deputatul AKM“: Ţuţuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere al SRI la sediul PSD

„Deputatul AKM“: Ţuţuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere al SRI la sediul PSD

Deputatul Cătălin Rădulescu. FOTO Mediafax

Deputatul Cătălin Rădulescu a venit cu acuzaţii grave la adresa unui dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, Adrian Ţuţuianu. Potrivit celui cunoscut şi ca „Deputatul AKM“ sau „Deputatul mitralieră“, Ţuţuianu ar fi permis instalarea unui sistem de supraveghere al SRI la sediul PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Adrian Ţuţuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere al SRI la sediul PSD“, a declarat Cătălin Rădulescu înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Acesta a subliniat că nu poate da mai multe detalii, dar probabil Ţuţuianu ştie mai bine ce a făcut. 
 
Rădulescu a punctat faptul că e pro-Dragnea şi că dacă se va ajunge la vot 70-80% dintre membrii PSD vor vota alături de Liviu Dragnea. 
 
Anterior, într-un mesaj pe Facebook, Rădulescu i-a atacat pe „puciştii din PSD“, oameni despre care a afirmat că nu-i ajută „faţa“ şi ar fi „recomandaţi“ mai ales de diplomele luate de la instituţii de forţă ale statului.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: