Deputatii PSD il considera agresiv si necooperant

Mai multi deputati PSD vor sa ceara inlocuirea colegului lor, Ionel Olteanu, de la conducerea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, principalul motiv fiind esecul acestuia in tentativa de a asigura

Mai multi deputati PSD vor sa ceara inlocuirea colegului lor, Ionel Olteanu, de la conducerea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, principalul motiv fiind esecul acestuia in tentativa de a asigura cvorumul necesar pentru ridicarea imunitatii deputatului PRM Daniel Saulea. Colegii lui Olteanu din Comisia juridica se plang si de faptul ca acesta are un comportament agresiv si nu colaboreaza cu ei. Nu a existat insa o discutie in grupul PSD in legatura cu Olteanu, dar se pare ca plangerile deputatilor din acest partid l-au sensibilizat pe liderul grupului Viorel Hrebenciuc. Olteanu este la fel de agresiv si in relatia cu presa, iar comisia pe care o conduce isi desfasoara activitatea intr-un anonimat impus de acesta. Spre deosebire de alte comisii unde presa are acces, Ionel Olteanu ii tine pe ziaristi la usa si uita sa-si consulte colegii daca sunt de acord ca sedintele sa fie publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările