Daniel Şandru, noul şef al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Şandru, noul preşedinte executiv al IICCMER FOTO  Andrei Luca
Daniel Şandru, noul preşedinte executiv al IICCMER FOTO  Andrei Luca

Premierul Nicolae Ciucă l-a numit în funcţia de preşedinte executiv al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc pe Daniel Şandru, profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi.

La două luni de la demisia Alexandrei Toader din funcţia de preşedinte executiv al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comununismului şi Memoria Exilului Românesc are loc numirea unei alte persoane în fruntea instituţiei. 

Premierul Nicolae Ciucă a decis numirea lui Daniel Şandru, profesor universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi. Numirea a apărut în Monitorul Oficial joi noapte. 

Daniel Şandru a semnat mai multe studii individuale, dar şi colective, despre perioada comunistă, dar şi despre perioada postdecembristă, fiind unul dintre autorii constanţi ai unor reviste de specialitate, cum este, de exemplu Polis. 

În trecut, Daniel Şandru a fost şi secretar de stat în perioada Guvernului Cioloş, când a făcut parte din echipa de la Ministerul Educaţiei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite