Cu gândul la Budapesta. Gafa unui senator UDMR: Salut prezenţa premierului desemnat Viktor Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La audierea ministrului propus pentru Finanţe, Florin Cîţu, senatorul UDMR Tamczos Barna a salutat prezenţa a în Parlament a premierului maghiar Viktor Orban, în loc de Ludovic Orban, premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis.

„Salut prezenţa premierului desemnat Viktor Orban. Mă scuzaţi, Ludovic Orban“, a spus Tanczos Barna, stârnind amuzamentul colegilor. 

Ministrul propus de PNL la Finanţe in guvernul Orban, senatorul Florin Cîţu, şi-a luat marţi angajamentul, la audierea sa în comisiile de specialitate, că va face paşi pentru repatrierea aurului de la Moscova.

Astăzi au loc audierile candidaţilor propuşi de PNL pentru funcţii de ministru în Guvernul Orban. În şedinţa care a început la ora 9.00 sunt aşteptaţi opt miniştri care trebuie să răspundă la întrebările senatorilor şi deputaţilor în vederea obţinerii avizului. Ioan Marcel Boloş, propus la Fondurile Europene, a fost primul audiat, acesta reuşind să opţină votul liderului Pro România Victor Ponta şi vicepreşedintelui PSD Eugen Teodorovici.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite