CTP: Kelemen Hunor – raţional şi naţional în tămbălăul liberal

CTP: Kelemen Hunor – raţional şi naţional în tămbălăul liberal

Cristian Tudor Popescu FOTO Arhivă

Discursul preşedintelui UDMR Kelemn Hunor la Congresul PNL a fost „un ultim refugiu al bunului simţ în tămbălăul liberal”, spune Cristian Tudor Popescu. Gazetarul susţine că liderul UDMR „a vorbit mai naţional şi raţional, mai despre România, decât membrii PNL”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Kelemen Hunor – raţional şi naţional în tămbălăul liberal”, scrie Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook. 
 
Gazetarul este de părere că discursul lui Klemen Hunor la Congresul PNL a fost mai raţional şi naţional decât cel al membrilor partidului care era chemat pentru a-şi alege următorul preşedinte. 
 
„Între discursurile strigate de la tribună de liderii liberali şi huiduielile, fluierăturile, zbieretele dălcăucilor lui Orban din sală, cuvântul invitatului Kelemen Hunor a fost un ultim refugiu al bunului simţ în tămbălăul PNL. Cred că preşedintele UDMR a vorbit mai naţional şi mai raţional, mai despre România, decât toţi răcnitorii penelişti. Dacă vreţi să vă convingeţi, ascultaţi-l. Dacă l-aţi ascultat, mai ascultaţi-l o dată”, mai scrie gazetarul. 
   

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările