Cristian Ghinea anunţă că Planul Naţional de Redresare şi Rezlienţă a fost depus oficial la Comisia Europeană. Suntem aproape de capătul drumului - VIDEO

Cristian Ghinea anunţă că Planul Naţional de Redresare şi Rezlienţă a fost depus oficial la Comisia Europeană. Suntem aproape de capătul drumului - VIDEO

Cristian Ghinea FOTO Cristian Ghinea / Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Proiectelor europene, Cristian Ghinea, a anunţat, luni, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost depus oficial la Comisia Europeană. El a mai explicat ce înseamnă PNRR, care sunt principalele capitole şi le-a mulţumit colegilor din Minister pentru dedicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Am depus astăzi oficial PNRR”, a anunţat, Cristian Ghinea, pe Facebook.

Într-un clip video, ministrul a explicat ce înseamnă PNRR şi care sunt principalele capitole ale documentului. 

”Am trimis PNRR la Bruxelles, adică în sistemul informatic al Comisiei Europene. La ora 15.30 am terminat de upload toate cele 240 de fişiere care înseamnă acum PNRR, împărţit pe 30 de capitole (...) Este o muncă enormă pe care colegii mei din Minister au făcut-o, în ultima săptămână am stat aici până la 12 - 1 noaptea. Le mulţumesc tuturor pentru dedicare. Suntem aproape de capătul drumului. În acest moment, România are PNRR oficial depus”, a explicat minsitrul. 

Acesta a precizat că vor urma câteva luni de evaluare. 

Toate detaliile din document vor fi publicate şi prezentate oficial miercuri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările